maanantai 9. huhtikuuta 2012

Osa 2: Seurakunnan kokousajat


Apostolisen kotiseurakunnan kokousajat vuonna 2015 ovat seuraavat:     
                                
- Perjantaisin klo 18 alkaen siihen asti kuin Pyhä Henki johdattaa! Kokouspaikka on yksityistiloissa. 

Kokousaikaa voidaan siirtää muille päiville ja muuhun kellonaikaan, mutta silloin kukin osallistuja saa siitä ajoissa tiedon. Aihetta ei yleensä ilmoiteta etukäteen, ellei ole menossa jokin sovittu aihesarja. Annamme Adonai Yeshuan johtaa kokouksia Pyhän Henkensä kautta!

- On toivottavaa, että kukin kristitty rukoilee etukäteen ja tuo mukanaan hengellisiä tuliaisia, niin kuin on kirjoitettu: "Kun te kokoonnutte yhteen, niin jokaisella on jotakin annettavaa..." Jos tulet ensimmäistä kertaa keskuuteemme uskovana, niin saat toki tulla ilman hengellisiä tuliaisiakin kuuntelemaan ja kokemaan uskovien yhteyttä! Jos tulet rehellisenä totuuden etsijänä, niin autamme sinua tekemään elämäsi arvokkaimman löydön!


- Varaa paikkasi kokoukseen jo päivää ennen kokousta, sillä kokoonnumme paikassa, jossa tilaa on joskus rajoitetusti. Kirjoita siis tekstari jo torstaina tai soita p. 041 701 1447 ja kerro osallistujien lukumäärä. Voit ilmoittaa tulostasi viimeistään torstaina myös meilillä: Yakov1972@hotmail.com 
- Vastaan sinulle pian ja ilmoitan, että mahdutko vielä sillä kertaa mukaan.
- Voit olla ihan tavallinen suomalainen tai vasta maahan muuttanut mamu, sillä apostoliseen kotiseurakuntaan kuuluvat etnisestä taustastaan riippumatta kaikki kristityt, jotka pitävät Adonai Yeshuaa rakkaana! Maran ata! (Herramme tulee!)


- Apostolisen kotiseurakunnan kokouksiin ovat kaikki uskovien keskinäistä rakentumista harrastavat tervetulleita. Myös kaikki aidosti totuutta etsivät ja aitoa uskoontuloa kaipaavat ovat sangen tervetulleita, samoin kaikki elämänsä ahdingoissa uskonsa kadottaneet! 

- Pidämme myös ehtoollistilaisuuksia kotonani ja niihin saavat osallistua vain ne kristityt, jotka ovat käyneet uskoon tultuaan uskovien upotuskasteella Raamatun opetusten mukaisesti.

- Huom. Jos et jostain syystä vielä tahdo käyttää keskusteluissa ja rukouksissa alkuperäisiä hebrealaisia taivaan Isän ja Vapahtajamme titteli- ja erisnimiä, joita ovat Yehowah Elohim ja Adonai Yeshua HaMashiach HaNotzri, niin silloin keskinäisen sovun ja uskonrauhan säilyttämiseksi suosittelen, että hakeudut toistaiseksi muihin tilaisuuksiin, kuten kristillisiin vapaisiin herätysliikkeisiin, joita löytyy täältä Turustakin useitaMuussa tapauksessa olet sydämellisesti tervetullut tänne!

Ps. Tutustu ensin lähemmin noihin ainutlaatuisiin ja ylistettäviin Nimiin näistä linkeistä:
- Taivaan Isän Nimistä:
http://www.kristinuskon-perusteita.blogspot.fi/2012/03/osa-4-taivaan-isan-erisnimista.html
- Vapahtajamme Nimistä:
http://www.kristinuskon-perusteita.blogspot.fi/2012/03/kristinuskon-perusteita-osa-2.html  

- Kokousten sisältö on vapaamuotoista ja ne sisältävät usein muun muassa kiitos- ja rukousaiheet, Herran siunauksen, kevyen alkupalan juomineen, Raamatuntutkistelua, ylistyslaulua, rukousta, syvällisiä keskusteluja, miten vain Pyhä Henki johtaa. Pyrimme nauttimaan HPE:n (Herran Pyhän Ehtoollisen) tarpeen mukaan ja sitä tarjotaan vain niille uskossa jo oleville, jotka ovat käyneet uskoontulonsa jälkeen uskovien upotuskasteella, kuten Apostolien teoissa opetetaan.

- Tunnustuskirja ja oppiperusta on ainoastaan Raamattu ja sekin mahdollisimman oikein käännettynä ja siitä etupainotteisesti B'rit Chadashah'n eli Uuden Liiton Kirjoitukset, joiden keskiössä on Vapahtajamme Adonai Yeshua HaMashiach HaNotzri. Käytämme suomalaista vuoden 1933/1938 käännöstä ja tarvittaessa kreikkalaista Novumia ja hebrealaisia lähteitä ja myös muun kielisiä luotettavia käännöksiä. Voit tutustua myös Apostolisen paikallisseurakunnan uskonperusteisiin ja samalla Kristinuskon perusteisiin Osasta 1 alkaen seuraavasta linkistä:
http://www.kristinuskon-perusteita.blogspot.fi/2012/03/kristinuskon-perusteita-osa-1-uusi.html

Jos sinua kiinnostaa tietää millaisia yliluonnollisia ihmeitä olen saanut kokea uskossa ollessani, niin lue niitä seuraavasta blogistani, johon olen koonnut vain osan niistä:
http://toteutuneita.blogspot.fi/2012/11/osa-1-mieluisia-raamatunkohtia.html

Toivomme näkevämme sinutkin pian keskuudessamme, joten olet lämpimästi tervetullut Adonai Yeshuan Nimessä!
                                                

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti